SAJAK-SAJAK DUKA LARA

Posted: January 28, 2008 in adrenalin, kitab-kitab, sastera

Diluar hujan renyai-renyai. Sesekali lebat dan cukup untuk membuatkan aku kuyup saat berjalan dari tempat bas turunkan aku. Kasut aku sedikit basah tatkala memasuki makmal membuatkan aku kurang selesa.

ada kat mana?. cuba check al-ahkam.net, ada benda untuk anta. Bro-aiman via SMS

kat fakulti ni. ada lab. Hoh! Apa dia? aku.

Ok tak pe…. nanti balik bukak. Bro-aiman

ala..bagitau la dulu. aku.

Langit Dan Kita karya musafir masuk al-ahkam.net Bro-aiman

……………………………………………………..

Ye la kan..orang-orang macam aku ni kannn…..

Mesti la seronok kann…..

Bila hasil kerja otak dia kannn….

Disiar oleh mana-mana web kann…..herrmmm….kannn….

……………………………………………………

Eksperimen sudah hampi siap. Kasut aku yang basah-basah tadi masih lagi basah-basah. Hujan renyai-renyai kat luar masih lagi renyai-renyai. Tapi sekarang aku dah lupa yang kasut aku masih lagi basah dan hujan masih lagi renyai kat luar. Sekarang aku ingat ; kalaulah radas-radas ni boleh jadi device untuk aku surf internet. alahai~

Advertisements
Comments
  1. Sa'adah says:

    sampai ke c2 pk…..mesti masa t’senyum sorang2….

  2. musafir87 says:

    sa’adah:
    tak senyum lagi dah..siap berguling..ee..tak la..biasa je..

    atiqahnasir:
    tocey3..

  3. pHu YinG says:

    Tahniah… Bagila tips sikit. He he. 😉

  4. faizal says:

    erm.. saya ketemu blog saudara tatkala sedang bersiar siar di ruang maya. kemas dan ada mesej yang mahu disampaikan. saudara nampaknya sudah agak lama menulis.. sajak-sajak itu menarik, mewatakkan diri jadi penyair muda, kerana kita bisa melihat ke dalam diri hakikat jiwa bila mendakap pena ke dada kertas atau lancar menekan keyboard ke paparan skrin..

  5. musafir87 says:

    Phu Ying:
    makan telur separuh masak setiap pagi..uhuk..

    faizal:
    blog saudara juga tak kurang hebat.Hoyeeyyhh…ketemu orang satu bandar, satu minat..AlhamduliLlah…

  6. faizal says:

    saudara musafir.. maksud kamu kita sekampunglah ni? sesungguhnya memang jodoh pertemuan di tangan tuhan. saya rasa barangkali, satu hari nanti, ada kewajaran kiranya kita dapat ketemu, mengukuhkan lagi ukhwah yang baru bertaut ini… satu bandar, minat yang sama dan part time yang sama.. saya berfikir tadi, hikmah yang besar ketemu blog saudara.

  7. musafir87 says:

    faizal:
    tak pasti sekampung atau tidak….tapi bandar yang sama.

  8. […] SAJAK-SAJAK DUKA LARA January 2008 8 comments 5 […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s